Wijnproeverijen

ViMonavarra biedt de mogelijkheid om onze producten eerstehands te ervaren via een wijnproeverij. Eenmaal per kwartaal organiseren we een wijnproeverij in onze proefruimte of op het terras. Uitnodigingen hiervoor krijgt u steeds via de nieuwsbrief. 
Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid tot wijnproeverijen aan huis. U kan ons hiervoor steeds vrijblijven contacteren. 

Contacteer ons

Wijnproeverij bij ViMonavarra


Om onze klanten en geinteresseerden de mogelijkheid te geven onze wijnen te proeven organiseren we op regelmatige tijdstippen wijnproeverijen in onze proefruimte of op ons terras, indien het weer dit toelaat. 

Wilt u op de hoogte blijven van onze wijnproeverijen, dan schrijft u zich best in voor onze nieuwsbrief zodat we u op de hoogte kunnen houden van onze wijnproeverijen. 

Wijnproeverij 12-13-14 Mei 2023


Wijnproeverij aan huis


Bent u geïnteresseerd om ons gamma te proeven bij u aan huis, dan kan u ons steeds contacteren een op maat gemaakte wijnproeverij te organiseren. Op basis van de interesses en smaakpatronen van u, familie, vrienden, vereniging bepalen we de focus van de wijnproeverij en voorzien we het nodige qua wijn, glazen, sta-tafels, etc.
Naast de wijnen kunnen we ook een woordje uitleg voorzien rond de wijnen, de bodega's en de spaanse wijn-cultuur.


Contacteer ons voor een wijnproeverij

We houden u op de hoogte van opkomende wijnproeverijen. 

Aarzel niet om u te abonneren op onze nieuwsbrief

Een Spaanse ontdekkingsreis.

Ontek de spaanse wijnregio's op onze wijnproeverijen op onze wijnproeverij. Vanuit ViMonavarra Starten we dan bijvoorbeeld in de Penedes met een cava. Nemen we u dan mee door de Rioja, langs Navarra, naar de Jumilla-streek om te eindigen in de Montsant en de Priorat.