Spaanse droge witte wijn

Bent u een liefhebber van Spaanse droge witte wijn? Dan heeft u bij ViMonavarra een heel assortiment gevonden. Onze wijnen zijn van de allerhoogste kwaliteit. We werken nauw samen met lokale wijnboeren om te garanderen dat ze de wijn verbouwen met biotechnieken. Lees verder en ontdek meer over onze Spaanse droge witte wijn.

Odoo + afbeelding en tekst


Lokale Spaanse wijnen

 


Bioteelt gegarandeerd

 


Pakketten beschikbaar

Ontdek de smaak van Spaanse droge witte wijn

Bij ViMonavarra kunt u Spaanse topwijnen kopen uit verschillende regio’s. In onze webshop vindt u zeker een Spaanse droge witte wijn die u nog niet kent. Droge wijn is minder zoet, omdat alle suikers van de druiven worden omgezet in alcohol. Als u graag nieuwe smaken ontdekt, raden we aan om een van onze proefpakketten te bestellen. Daar zit een kleine selectie wijnen in uit een bepaalde streek. Een proefpakket is ook een origineel, bijzonder geschenk. Er zijn ook pakketten met Spaanse rode wijn of rosé beschikbaar. Als u graag andere Spaanse streekproducten wilt uitproberen, is de olijfolie van het merk Isul een echte aanrader. 

Bekijk onze witte wijnen

Ga naar de webshop om de verhalen achter onze wijnen te weten te komen!

Odoo + afbeelding en tekst

Verrijk uw smaakpallet

In onze webwinkel vindt u niet alleen droge witte wijn, maar ook andere Spaanse topwijnen en streekproducten. Vraag ons gerust om tips als u niet meteen weet waar te beginnen. Neem contact met ons op door te bellen naar +32 487 27 06 56 of door een e-mail te sturen naar johan@vimonavarra.be.

Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.