Wijndegustatie in Oost-Vlaanderen

Bent u geïntrigeerd door het rijke smaakpallet van de Spaanse wijnen en zou u graag een wijndegustatie bijwonen in Oost-Vlaanderen? ViMonavarra probeert regelmatig dergelijke events te organiseren, opdat wijnliefhebbers een ware wijnervaring kunnen beleven. Blijf vooral verder lezen en ontdek hoe u op de hoogte blijft van de volgende wijndegustatie in Oost-Vlaanderen.

Odoo + afbeelding en tekst


Lokale Spaanse wijnen

 


Bioteelt gegarandeerd

 


Pakketten beschikbaar

Ontdek nieuwe smaken tijdens een wijndegustatie in Oost-Vlaanderen

Er zijn toch weinig leukere dingen dan een avond met gelijkgestemde wijnliefhebbers doorbrengen en ondertussen nog nieuwe smaken ontdekken? Het is een ervaring die we onze klanten zo vaak mogelijk proberen aan te bieden in de vorm van een wijndegustatie in Oost-Vlaanderen. Tijdens zo een degustatie krijgt u de kans om verschillende Spaanse wijnen te proeven, waaronder roséwijnen , maar even goed rode en witte wijnen. Mensen profiteren vaak van de events om bijvoorbeeld de verschillen te proeven tussen gewone en droge witte wijn . Uiteraard kunt u op die momenten ook rekenen op een deskundige uitleg. 

Bekijk onze wijnen

Ga naar de webshop om de verhalen achter onze wijnen te weten te komen!

Odoo + afbeelding en tekst

Houd onze nieuwspagina in de gaten

Houd zeker onze nieuwspagina in de gaten, want daar wordt elke nieuwe wijndegustatie in Oost-Vlaanderen als eerste aangekondigd. Als u vragen heeft over onze wijnen of graag wilt deelnemen aan een wijndegustatie in Oost-Vlaanderen, neemt u gerust contact met ons op. Dat kan door te bellen naar +32 487 27 06 56 of door een e-mail te sturen naar johan@vimonavarra.be. U kunt ook bellen naar +32 487 27 06 56 of een e-mail te sturen naar johan@vimonavarra.be. Hopelijk tot binnenkort!

Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.