Lezaun Spaanse rode wijn kopen

Van de wijnhuizen in Lezaun kunt u alleen maar Spaanse rode wijn verwachten van de hoogste kwaliteit en die kunt u bij ViMonavarra gewoon online kopen. Die wijnen komen allemaal voort uit bioteelt. Dat kunnen we garanderen, omdat we een persoonlijke band hebben opgebouwd met de Spaanse wijnboeren waarmee we samenwerken. Lees verder en ontdek meer over de Spaanse rode wijn van de bodega’s in Lezaun die u bij ons kunt kopen.

Odoo + afbeelding en tekst


Lokale Spaanse wijnen

 


Bioteelt gegarandeerd

 


Pakketten beschikbaar

De wijnhuizen in Lezaun leveren de beste rode wijn die u bij ons kunt kopen

De wijnhuizen in Lezaun leveren ongetwijfeld de beste rode wijn die u in onze webshop kunt kopen. Lezaun ligt in de Navarra-streek in Spanje. Dat is een regio die bekend staat om zijn roséwijn, maar tegenwoordig ook om zijn rode en witte wijn. De Lezaun-wijnen zijn ook beschikbaar in leuke proefpakketten. Die pakketten bevatten drie flessen van de bodega’s in Lezaun en zijn dus een perfecte introductie tot de typische smaak van de streek. 

Bekijk onze rode wijnen

Ga naar de webshop om de verhalen achter onze wijnen te weten te komen!

Odoo + afbeelding en tekst

Kom naar een van onze degustaties

Indien mogelijk proberen we regelmatig wijndegustaties in Oost-Vlaanderen te organiseren. Als u daar interesse in heeft, moet u onze nieuwspagina in de gaten houden. Als u nog met vragen zit over het kopen van Spaanse rode wijn uit Lezaun, kunt u die uiteraard stellen. Via ons online contactformulier kunt u ons eenvoudig bereiken.

Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.